N\O Colorizer

het kleursysteem dat perfecte resultaten geeft

#noanimaltesting #noistheanswer

N\O Colorizer

N\O natural original heeft drie lijnen: de verzorgingslijn N\O Urban Nature, de styling lijn N\O Creator en de verflijn N\O Colorizer. Bij deze laatste lijn kunnen wij kiezen uit twee soorten kleuring: Natural of Original. Uniek bij de ammoniavrije formule van N\O Colorizer Natural is de mix van bio-gecertificeerde cacaoboter en arganolie, die nog niet eerder in haar verfproducten werd gebruikt. Deze formule zorgt voor optimale grijsdekking, lange houdbaarheid en een mooie glans. Extremere haartinten, die met de natuurlijke producten niet te bereiken zijn, creëren wij met N\O Colorizer Original. Hierbij kan er eindeloos gevarieerd worden met de dertien mix-metallics. Deze verf is rijk aan keratine en panthenol en daarom uitermate geschikt voor klanten met een gevoelige hoofdhuid of kwetsbaar haar.  

#noamonia #noppd #noresorcinol #noparabens #nosilicone #nosulphates #withkeratin #withpanthenol #withcocoabutter #witharganoil

N\O Creator

Creator is de stylingslijn van N\O Natural Original, die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met ieder een sterk eigen karakter. Deze lijn bevat onder andere: diverse waxen van hoogwaardige kwaliteit, een Salt Spray voor volume, een Blowdry Lotion om het haar te beschermen tegen de hitte van de föhn of stijltang, een Fastdry Fixer een sneldrogende hairspray met hydraterende panthenol, Finish Spray, een extra sterke hairspray die het haar flexibel houd en de verfrissende droogshampoo Easy Fresh.

#noanimaltesting #noistheanswer

Je vindt ons aan de Vechtstraat 127, 9725 CT te Groningen. Voor het maken van een afspraak kunt je bellen naar 050-5259066.