Welkom bij kapsalon Headmatters

De eigentijdse en toegankelijke salon

in de Rivierenstede Vechtstraat 127

Kapsalon Headmatters

Kapsalon Headmatters bevindt zich in de Rivierenstede Vechtstraat 127. De eigentijdse en toegankelijke salon is het werkveld van Martin, Sjaak en Anisha. Martin opende de kapsalon op 1 mei 2004 met de visie dat de klant behandeld wordt zoals Martin zelf behandeld zou willen worden. Iets dat zich vertaalt in tevreden en vaste klanten. Je kunt bij ons altijd terecht voor knippen, kleuren en een eerlijk advies. Nieuw in ons assortiment, N\O colorizer. Een gratis advies zonder verplichtingen is altijd mogelijk!

Funky

FUNKY is het jeugdige stylinglabel voor de jongeren onder ons die durven. Jonge mensen die durven creatief te zijn. Anders te zijn. Maar vooral zichzelf te zijn. Want FUNKY stelt niet alleen elke kapper, maar ook elke klant in staat om datgene te creëren wat hij of zij voor ogen heeft.FUNKY is volledig vrij van kleurstoffen en heeft een naturel textuur. Ook de geuren van de stylingproducten zijn subtiel en gelaagd. FUNKY is de stylingslijn die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met een sterk eigen karakter. De lijn bestaat dan ook uit zeer gewaardeerde producten voor de echte sophisticated youngster.Loop eens binnen om de lijn te bekijken en een vrijblijvend advies te krijgen.

N\O IS THE ANSWER

Exclusiviteit en kwaliteit zijn de merkwaarden van N\O (natural original). Het merk houdt van natuurlijk; daarom zijn alle producten vrij van parabenen, siliconen en sulfaten, en de kleurlijn is vrij van ammoniak, PPD en resorcinol. De producten worden niet op dieren getest. Het merk bevat alleen items die er toe doen, dus geen onnodige producten. N\O streeft er naar om origineel te zijn en te blijven, zodat wij als professionele kappers altijd op een authentieke manier ons vak kunnen uitoefenen.

Extensions van Balmain

Ook kun je bij ons terecht voor een behandeling die meer volume en lengte geeft. Wij werken met Double Hair van Balmain. dit is een systeem dat uit 100% natuurlijk haar bestaat. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies!   Je interesse gewekt? Loop dan eens binnen, bel voor een afspraak 050-5259066, of maak er één online!

Openingstijden:

Let op! Tijden zijn tijdelijk gewijzigd i.v.m. vakantie tot 28-08-2022

Dag tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00-18.00
Woensdag 09.00-18.00
Donderdag 09.00-18.00
Vrijdag 09.00-18.00
Zaterdag 08.30-14.00